Smaka de tävlandes rätter
Den 25 januari 2020 har ni möjlighet att vara med när Årets Viltkrog utses och kan följa den spännande finalen i Årets Viltkock. Det är tre kockar som kommer att tävla i finalen, som avgörs av en jury där Gert Klötzke, från Svenska Viltmatakademin, är ordförande.
Eventet börjar klockan 18.00 med en fördrink och tilltugg. Därefter sätter ni er till bords och en charkbricka från Eriksberg serveras. Sedan får ni äta en av kockarnas varmrätter, dvs de tre kockarnas rätter serveras blandat till dem som sitter vid ett bord, så att ni kan diskutera de olika uppläggen, smakerna med mera. Efter det presenteras vinnaren av Årets Viltkock samt Årets Viltkrog, innan det är dags att avsluta med en dessert som Eriksbergs kockar har tillagat.
Svenska Viltmatakademin arrangerar tävlingen Årets Viltkock i samarbete med Eriksberg Hotel & Nature Reserve och Mårdskog & Lindkvist AB.
Eventpaketet inkluderar
✽ Fördrink med tilltugg
✽ Charkbricka
✽ Varmrätt tillagad av kockarna som tävlar
✽ Dessert
Pris
750 kr per person
Dryck tillkommer.
Med reservation för ändringar. Begränsat antal platser.
Boka på +46 (0) 454-56 43 30 eller reception@eriksberg.se