Spektakulärt event med Per Morberg
Detta eventet är fullbokat. Vänligen sätt upp dig på väntelista om du är intresserad.
Boka in den 23 september i almanackan. Då blir det bokstavligen ett vilt och spektakulärt event med Per Morberg på Eriksberg.
Per Morberg pratar om jakt och tillsammans med en köttkreatör från Eriksberg visar de hur man styckar ut delar från en hjort som hänger i taket i restaurangen.
Delarna tillagas sedan och serveras i en 3-rätters meny som Per Morberg har komponerat och tillagar tillsammans med Eriksbergs kockar.
Eventet är ett interagerande event, där personal från Eriksberg och Per Morberg har nära kontakt med gästerna under hela kvällen.
Här på Eriksberg har vi arbetat med lokalproducerat viltkött i 80 år. För oss är det viktigt att ta tillvara på så mycket som bara är möjligt av djuren, det vill säga från nose to tail. I köket gör vi långkok på exempelvis tunga, kind, lägg och fransyska som är smakrikare och ett mycket bättre alternativ än många andra delar. Av djuret kokar vi fonder och det vi inte kan använda i köket, använder vi till hantverk, souvenirer och annat. Hela djuret ses som en resurs.
Pris
1 495 kr/person. I priset ingår event, 3-rätters meny och vinpaket. Eventet bokas och betalas i förskott via länken nedan.