Ställplats husbil

Stanna över i vacker natur mitt bland det vilda!

Under sommarsäsongen finns det möjlighet att stå med husbil inne i viltparken, på parkeringen intill gårdsområdet där det finns tillgång till toaletter och dusch. Ställplats kostar 225 kronor för en natt utan el. Vi har även 4 ställplatser med el och de kostar 250 kronor. Kvitto ska läggas synligt i framrutan för kontroll.

Det finns möjlighet att äta à la carte i restaurang Visenten under sommaren och Best of Eriksberg i Säteriets restaurang (onsdag-lördag). I Outdoor Eriksberg finns kafé och gårdsbutik som är öppen alla dagar. Där ni även köpa viltprodukter som ni kan grilla själva i grillhyddan vid Gårdssjön. Det är inte tillåtet att grilla på annan plats inne i parken. Om ni vill köra ut på safarislingan måste ni först betala entrébiljett. Det kan ni göra i entrén, i restaurangen eller i receptionen.

Era fordon och föremål ansvarar Ni själva för under vistelsen. Ni vistas i området på egen risk med tanke på att det finns vilda djur i området. Följ personalens anvisningar för bästa säkerhet när Ni rör Er utanför anläggningens byggnader.

*Vi erbjuder ställplats under perioden april-augusti.

För mer information, vänligen kontakta oss på 0454-56 43 30 eller reception@eriksberg.se

oktober 2019