Dagens lunch

Viltinspirerad husman bland det vilda

Till och med den 18 augusti 2019 erbjuder vi dagens viltinspirerade lunch på buffé i restaurang Visenten, måndag till söndag, mellan klockan 12.00-15.00. Ni kan se menyn längre ner, men reservation för ändringar som kan ske samma dag.  

  • 12.00-15.00: Dagens lunch inklusive salladsbuffé, smör, bröd och kaffe: 125 kronor per person.
  • 16.00-21.00: À la carte, förutom de dagar när vi har grillkvällar, då erbjuder vi helgrillat vildsvin på buffé mellan klockan 18.00-21.00. Läs mer om våra grillkvällar här>>
  • 12.00-21.00: Visentburgare och varmrökt lax serveras varje dag, förutom de dagar när vi har grillkvällar, då serveras de fram till klockan 18.00.

Vi har drop-in på dagens lunch, det händer ibland att restaurangen är fullbokad, abonnerad eller av andra orsaker håller stängt. Vi rekommenderar därför att ni förbokar ert bord för att vara garanterad plats. Det kan ni göra direkt här på sidan genom att trycka på "BOKA BORD" här ovanför. Ni kan även nå oss via telefon 0454-56 43 30 eller reception@eriksberg.se 

Dagens lunch sommaren 2019:

Ojämna veckor:
Måndag: Kabanoss på kron- och dovvilt med rostad blomkål, tomatcrème och bakad potatis
Tisdag: Pannbiff på hängmörad nötfärs från Mellby gård med karamelliserad lök, skysås och stekt potatis
Onsdag: Viltstroganoff med potatismos och saltgurka
Torsdag: Isterband på kron- och dovvilt med dillstuvad potatis, rödbetor och senap
Fredag: Viltstek vitello tonnato med friterad potatis
Lördag: Fetaostfylld viltfärslimpa med krämig tomatsås, oliver och örtrostad potatis
Söndag: Viltstek på kron och dovvilt med gräddsås, lingon, pressgurka och kokt potatis

Jämna veckor:
Måndag: Älgsalsicca med senapscrème, grönsaker och krossad potatis med brynt smör och örter
Tisdag: Örtkryddad viltfärsbiff med oliver, krämig tomatsås och potatis
Onsdag: Krämig gryta på viltskav med svamp, potatismos och rårörda lingon
Torsdag: Isterband på kron- och dovvilt med ljummen potatissallad, senapsvinegrette och grönsaker
Fredag: Kryddstekt vildsvinsinnanlår med rödvinssky, örtsmör och friterad potatis
Lördag: Baconlindad viltfärslimpa med svampsås, grönsaker och färskpotatis
Söndag: Viltstek på kron- och dovvilt med örtsås, grönsaker och färskpotatis

Välkomna till en lunch bland det vilda!

mån tis ons tors fre lör sön
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4