Dagens lunch

Viltinspirerad husman bland det vilda

Vi serverar dagens viltinspirerade lunch i restaurang Visenten, måndag till fredag, med ankomst mellan klockan 11.30-14.00 (med reservation för ändringar). Vi har drop-in på dagens lunch, det händer ibland att restaurangen är fullbokad, abonnerad eller av andra orsaker håller stängt. Vi rekommenderar därför att ni förbokar ert bord för att vara garanterad plats. Det kan ni göra direkt här på sidan genom att trycka på "BOKA BORD" här ovanför. Ni kan även nå oss via telefon 0454-56 43 30 eller reception@eriksberg.se 

  • Dagens lunch inklusive soppa, salladsbuffé, bröd och kaffe: 155 kronor per person.
  • Dagens soppa inklusive salladsbuffé, bröd och kaffe: 95 kronor per person
  • Dessert dagens lunch: 85 kronor per person

Meny vecka 3

  • Måndag: Pannbiff på kron- och dovvilt med karamelliserad lök, skysås och stekt potatis
  • Tisdag: Kalops på älgfransyska med kokt potatis och rödbetor
  • Onsdag: Ugnsbakad lax med vitvinssås, dillslungad potatis, baljväxter och citron
  • Torsdag: Stekt fläsk med löksås, kokt potatis och rårörda lingon
  • Fredag: Rimmad vildsvinsstek med äppelcidersås och rostade rotfrukter
  • Veckans dessert på dagens lunch 85 kr: Toscakaka med vaniljglass
  • Lördag och söndag: Helglunch på buffé, pris 195 kronor per person. Läs mer här>>

Meny vecka 4

  • Måndag: Abonnerat
  • Tisdag: Biff à la Lindström på kron- och dovvilt med skysås, örtsmör, stekt potatis och saltgurka
  • Onsdag: Laxpudding med brynt smör, pepparrot, ärtskott och räkor
  • Torsdag: Rotmos med rimmad vildsvinsskinka och västervikssenap
  • Fredag: Slottsstek på kron och dovvilt med gräddsås, rostade rotfrukter, stekt potatis och svartvinbärsmarmelad
  • Veckans dessert på dagens lunch 85 kr: Hallonkaka med vaniljsås
  • Söndag: Helglunch på buffé, pris 195 kronor per person. Läs mer här>>

Med reservation för ändringar.

Välkomna till en lunch bland det vilda!

januari 2019