Eriksberg Classic

När borta är som bäst!

Eriksberg Classic är vårt ordinarie hotellpaket* och erbjuder en härlig upplevelse mitt bland det vilda. Efter att ni har checkat in i ert fina hotellrum, serveras välkomstfika med något gott tilltugg. Därefter kan ni ta det lugnt och koppla av i vår fina relaxavdelning med bastu och utomhusjacuzzis, innan kvällens gastronomiska upplevelse i form av en femrätters meny serveras. Till den har vår dryckesansvarige tagit fram en passande dryckesmeny som ni kan köpa till. Efter en god natts sömn vaknar ni upp till en härlig frukostbuffé och kan därefter lämna Eriksberg fyllda av nya intryck.

Pris i Dammvillan, från 2 925 kronor per person. 
I priset ingår: Välkomstfika med något gott tilltugg, tillgång till relaxavdelning med bastu och utomhusjacuzzis, femrätters middag (dryck tillkommer), logi en natt med del i dubbelrum samt frukost. Våra hotellgäster har 10 % rabatt i Eriksbergs gårdsbutik, från och med incheckning till och med avresedagen. Gäller viltprodukter och souvenirer (avser inte produkter från Kullaro). Ni har även rabatt på boendet om ni stannar mer än en natt. 

Vänligen observera att när safariparken stänger för sommarsäsongen får besökare inte köra runt med egen bil.

* Våra övriga erbjudanden hittar ni till höger under Hotellpaket.

För bokning och mer information 0454-56 43 30 eller reception@eriksberg.se
Ni kan även boka direkt här på sidan, välj BOKA RUM här ovanför.

Under BOKA RUM finns även möjlighet att boka Eriksberg Classic med förbetalning och ni får då 10 % rabatt. Paketet är inte avbokningsbart och inte återbetalningsbart. 
Det finns möjlighet att köpa digitala presentkort på en del av våra hotellpaket. Du hittar dem om du klickar på BOKA RUM här ovanför samt väljer presentkort.

Välkomna till en upplevelse bland det vilda - När borta är som bäst!