Presentkort på Eriksberg Vilt & Natur

Köp presentkort på upplevelser!

Vi säljer presentkort på upplevelser, en trevlig och mycket uppskattad present. Du väljer ett valfritt belopp nedan, så kan presentkortet användas i våra förstklassiga restauranger, hotell, konferens och viltpark. Vill du att presentkortet ska specificeras för exempelvis ett Weekendpaket eller ett jakttillfälle, skriver du det i meddelanderutan nedan. Vill du köpa ett presentkort på ett annat belopp än vad som anges här, tar du bara kontakt med oss via tel 0454-56 43 30 eller e-post  reception@eriksberg.nu, så skräddarsyr vi ett eget till dig.
När vi har mottagit din beställning, skickar vi presentkortet och fakturan så snart som möjligt. Om du inte får en bekräftelse på din beställning, eller om presentkortet inte kommer med post inom några dagar, vänligen kontakta oss. Presentkortet gäller i ett år från köpt datum. Eriksberg har öppet året runt för förbokade besökare!

Det finns möjlighet att köpa digitala presentkort på en del av våra hotellpaket. Du hittar dem om du klickar på BOKA RUM här ovanför samt väljer presentkort.

Beställ Presentkort