Om Eriksberg Hotel & Nature Reserve

Välkommen till Eriksberg - När borta är som bäst!

Med sina cirka 925 hektar är Eriksberg Vilt & Natur Nordens största safaripark. Eriksberg erbjuder moderna konferenslokaler, hotell med hög standard och förstklassiga restauranger. Här finns en unik plats med mycket personlighet och egen prägel. I en gårdsmiljö med byggnader från fem århundraden finns inget annat alternativ. Här finns en exklusiv upplevelse och mötesplats där kontrasterna mellan tidsepoker och stilar skapar en fängslande och levande atmosfär.

Och överallt finns de fridfulla och majestätiska vilda djuren! På Eriksberg är ni aldrig ensamma, men alltid för er själva. Här finns en unik kombination av avskildhet och naturens närhet. Efter alla upplevelser är det en njutning att svepas med i en gastronomisk och inspirerande utflykt i hotellets faciliteter. Låt era sinnen få utlopp för de smakupplevelser, originalitet och fantasi vår köksbrigad och restaurang levererar. Här samsas det vilda med det modernt estetiska, från arla frukostbuffé till kvällens härliga meny med utvalda viner ur vår välfyllda vinkällare.

Njut av det spektakulära skådespelet som utspelas i vyn över Remmarna/Savannen. Bli inte förvånad om ni får se flocken av visenter sakta stryka förbi på väg mot nya betesmarker, eller höra kronhjortarnas bröl och kanske till och med få se deras stoltserande duell, i skymningen om hösten. Att skapa upplevelser utöver det vanliga, är vårt gemensamma mål. Vi har öppet året runt för förbokade gäster!