Romantik för två

En upplevelse för alla sinnen

Eriksberg är perfekt för romantik för två. Ta med din älskade och koppla av i Eriksbergs vackra miljöer med härlig safarikänsla.
I detta romantikpaket ingår en flaska vin och tryfflar som serveras efter att ni har checkat in ert fina hotellrum. Därefter kan ni ta det lugnt och njuta av varandras sällskap i vår relaxavdelning med bastu och utomhusjacuzzis. Här kan ni bara vara och koppla av med en fantastisk utsikt över Savannen där de vilda djuren brukar vara synliga. 
Under kvällen serveras en 5-rätters meny som Eriksbergs duktiga kockar har tillagat med kärlek. Efter en härlig natt i ert fina hotellrum väntar en frukostbuffé som ger en fin avslutning på er upplevelse här på Eriksberg. 

Pris: Från 5 950 kronor för två personer i ett dubbelrum. I priset ingår en flaska vin och tryfflar, tillgång till relaxavdelning, 5-rätters meny, logi en natt samt frukostbuffé. Våra hotellgäster har även 10 % rabatt i Eriksbergs gårdsbutik, från och med incheckning till och med avresedagen. Gäller viltprodukter och souvenirer (avser inte produkter från Kullaro).

För bokning och mer information 0454-56 43 30 eller reception@eriksberg.se
Ni kan även boka direkt här på sidan, välj BOKA RUM här ovanför.

Vänligen observera att när safariparken är stängd för säsongen får besökare inte köra runt med egen bil.

november 2019