Davidshjorten

Vårt senaste tillskott på Eriksberg

Den kinesiskättade davidshjorten är vårt senaste tillskott i vilthägnet på Eriksberg. Den är utrotad i vilt tillstånd och hösten 2014 kom 19 davidshjortar hit från ett hägn i södra England. Davishjorten är ungefär likvärdig i storlek med våra kronvilt men har en annan kroppsform. Den har en kortare hals och långsmalt huvud. Davidshjorten trivs gärna vid vatten. 

Trivas alldeles utomordentligt vill vi också att du ska göra i rummet Davidshjorten, som ligger i Mahravillan med vacker utsikt över en damm. Med de stora panoramafönstren som släpper in ljuset och ger rummet en härlig intramning, är det en rogivande upplevelse att blicka ut över det glittrande vattnet utanför. 

Fakta rummet: Rymligt dubbelrum i harmoniska färger med stor terrass och vacker utsikt över dammen. Smakfullt inrett med stilfulla ekmöbler och fina tapeter. Stort modernt badrum med dusch, badkar i gjutjärn och privat bastu med utsikt över parken. Rummet är fullt utrustad samt inrett med 40" platt teve med cd, dvd, radio och Mp3 med sound projektor samt anslutning till bärbar dator, säkerhetsskåp och minibar. Rummet har även en anslutningsdörr till hotellrummet intill, vilket ger möjlighet till en rymlig dubbelsvit med ytterligare ett sovrum med eget badrum.

Frukost intas i restaurang Visenten. För den som önskar finns möjlighet att få frukosten serverad på sängen eller på altanen, så att ni kan njuta av avskildhet och naturens närhet.

Vi tar hand om er så att ni kan ägna er åt att ta hand om er själva - ni står alltid i fokus för vår omtanke.