Outdoor cooking

Mat kryddad med eld och rök

Den 5 och 19 april 2019 är det dags för Outdoor cooking på Eriksberg. Våra kockar här på Eriksberg har en stor förkärlek för att laga mat kryddad med eld och rök. Och nu lagar de mat på en OFYR-grill som finns i vår nya grillhydda. En riktigt häftig Outdoor Cooking med naturinspirerad 3-rätters meny utlovas.

Vi träffas klockan 17.00 och åker gemensamt ut till grillhyddan. Vid ankomst serveras en varm dryck och ni kan sedan bara luta er tillbaka och njuta av att se våra kockar in action, medan en härlig doft från grillen sprids i gemytligt sällskap. Naturligtvis har vi tagit med drycker, om ni vill njuta av en öl eller ett glas vin.

Pris 795 kr per person. I priset ingår varm dryck vid ankomst, 3-rätters meny, kaffe och transport. Övrig dryck tillkommer.  

Välkommen att boka på 0454-56 43 30 eller reception@eriksberg.se

På bilden ses Björn Palm in action när han grillar visenthamburgare på Sweden Rock. 

mån tis ons tors fre lör sön
25
26
27
28
1
2
3
 
 
 
 
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31