Outdoor cooking

Mat kryddad med eld och rök

Den 9 februari och 2 mars 2019 är det dags att gå ur ide och träffa Björn på Eriksberg. Björn Palm är en av våra kökschefer här på Eriksberg och han har en stor förkärlek för att laga mat kryddad med eld och rök. Och han är extra glad, för nu ska han laga mat på vår nya OFYR-grill som vi ska placera i en ny grillhydda på Utsikten. En riktigt häftig Outdoor Cooking med naturinspirerad 3-rätters meny utlovas.

Vi träffas klockan 17.00 och åker gemensamt ut till Utsikten. Vid ankomst serveras en varm dryck och ni kan sedan bara luta er tillbaka och njuta av att se Björn in action, medan en härlig doft från grillen sprids i gemytligt sällskap. Naturligtvis har vi tagit med drycker, om ni vill njuta av en öl eller ett glas vin.

Pris 795 kr per person. I priset ingår varm dryck vid ankomst, 3-rätters meny, kaffe och transport. Övrig dryck tillkommer.  

Välkommen att boka på 0454-56 43 30 eller reception@eriksberg.se

På bilden ses Björn Palm in action när han grillar visenthamburgare på Sweden Rock. 

januari 2019