Barbecue night

Grillkväll med övernattning

Passa på att boka in en övernattning på Eriksberg i samband med våra populära grillkvällar med helgrillat vildsvin. Efter att ni har checkat in i ert fina hotellrum kan ni köra en rundtur i safariparken eller koppla av i relaxavdelningen med bastu och utomhusjacuzzis. Från relaxavdelningens terrass har ni fin utsikt över Savannen, där de vilda djuren brukar beta på sommaren. På kvällen väntar vår populära grillkväll med helgrillat vildsvin och mycket annat gott som serveras på buffé. Efter en god natts sömn i era sköna sängar, väntar en härlig frukostbuffé.

Pris från 1 985 kronor per person i Dammvillan. I paketet ingår entrébiljett till safariparken, tillgång till relaxavdelning, grillkväll, övernattning med del i dubbelrum en natt samt frukostbuffé. Dryck tillkommer. Våra hotellgäster har även 10 % rabatt i Eriksbergs gårdsbutik, från och med incheckning till och med avresedagen. Gäller viltprodukter och souvenirer (avser inte produkter från Kullaro).

Ni har tillgång till att köra runt i safariparken med egen bil under våra öppettider, passa gärna på att köra flera rundor - det finns alltid något nytt att upptäcka.

Boka direkt här på hemsidan under BOKA RUM här ovanför. Ni kan även kontakta oss via reception@eriksberg.se se eller 0454-56 43 30.

november 2019