Familjesafari på riktigt!

Äventyr med safari på riktigt!

Ta med familjen på ett äventyr i Nordens största safaripark. Bo i vår Lodge som är belägen på gårdsområdet, hjärtat i viltparken.

I The Lodge/Jägarvillan finns tillgång upp till max 4 rum (tillgång beroende på ert antal), 2 badrum och kök samt vardagsrum. Precis runt hörnet finner ni vår omtyckta naturlekplats där det finns utmaningar för både stora och små!
I direkt anslutning ligger Gårdssjön med grillhydda där ni en av kvällarna får avnjuta vår grillmeny som ni grillar själva. Självklart har ni tillgång till safariparken under våra öppettider och glöm inte att besöka vår relaxavdelning med bastu samt utomhusjacuzzi som har utsikt över Savannen.
Titta gärna i vår kalender för fler spännande aktiviteter att delta i under er vistelse eller passa på att boka ett bord i vår restaurang.

Pris från 7 750 kronor för max 2 vuxna och 3 barn under 18 år.
I paketet ingår: The Lodge 2 nätter i dubbelrum, frukost, relaxavdelning, entré till parken 2 dagar och grillmeny en kväll att grilla själva i grillhyddan* vid Gårdssjön. Våra hotellgäster har även 10 % rabatt i Eriksbergs gårdsbutik, från och med incheckning till och med avresedagen. Gäller viltprodukter och souvenirer (avser inte produkter från Kullaro).

För att boka och mer information, vänligen kontakta oss på 0454-56 43 30 eller reception@eriksberg.se 

Välkomna till ett familjeäventyr på Eriksberg!

Foto: Niklas Kämpargård och Percy Christiansson

* Paketet gäller under perioden 22 juni-26 augusti 2019.