Kronhjortsbröööllop

Magisk stämning när hjortarna brölar

September är en fantastisk månad på Eriksberg och stämningen blir lite extra magisk när kronhjortarna brölar i viltparken. Kanske drömmer ni om ett personligt bröllop med hög service, god mat och naturens magi alldeles intill. Vi erbjuder nu möjligheten att under en helg viga er på Eriksberg under kronhjortsbrunsten. Vi ordnar boende, mat, brudbukett och vigselförrättare. Ni behöver bara välja vilket paket som passar er bäst och kan sedan ägna er åt varandra!


14-15 september
Efter att ni har checkat in i ert fina rum i Safarivillan kan ni förbereda er för vigseln som sker på Säteriets terrass, med fantastisk utsikt över Savannen. Därefter får ni njuta av mousserande vin och snittar i våra vackra miljöer och sedan följa med på en guidad tur i parken för att lyssna till kronhjortarnas brölande. På kvällen serveras en 5-rätters meny och bröllopsbakelse.

Pris för 2 personer: 10 485 kronor. I priset ingår bukett, vigsel, mousserande, snittar, guidad rundtur, 5-rätters meny, bakelse, tillgång till relaxavdelning, logi en natt i Safarivillan samt frukost.


13-15 september
Här ingår övernattning i en av våra fina sviter där vi har ordnat massage på rummet. På kvällen serveras en 3-rätters meny. Efter en härlig frukostbuffé kan ni ta det lugnt i vår relaxavdelning och efter lunchen kan ni förbereda er för vigseln. Vi kör därefter ut er till Utsikten där vigseln sker, med havet och Dragsö som vacker bakgrund. Tillbaka på gården får ni njuta av champagne och snittar i våra vackra miljöer och sedan följa med på en guidad rundtur i parken för att lyssna till hjortarnas brölande. På kvällen serveras en 5-rätters meny och bröllopsbakelse.

Pris för 2 personer: 25 320 kronor. I priset ingår, massage, 3-rätters middag, lunch, bukett, vigsel, champagne, snittar, guidad rundtur, 5-rätters meny, bakelse, tillgång till relaxavdelning, logi två nätter i svit samt frukost.


Välkomna att kontakta oss för mer information och för att boka på 0454-56 43 80 eller event@eriksberg.se
 

november 2019