Vi söker en erfaren hovmästare för fast tjänst

Hovmästare till Blekinges bästa restaurang

Eriksberg Hotel & Nature Reserve söker en erfaren hovmästare som kompletterar vårt duktiga restaurangteam i Blekinges bästa restaurang.  
Vi söker dig som har mångårig erfarenhet från restaurang och som brinner för att ge våra gäster bästa möjliga service. Du är en person som får saker gjorda. Med en positiv anda, hög stresstålighet och flexibilitet blir du en viktig del i vårt restaurangteam.

Du måste ha minst 5 års erfarenhet av restaurangbranschen, du har kompletta kunskaper inom serveringsyrket, du är en ordningsam problemlösare som kan arbeta både kvällar och helger. Du skall kunna svenska, flytande i tal- och skrift samt engelska i tal. (Är du utbildad sommelier eller bartender är det ett plus). Du har körkort.

Tjänsten är en fast anställning på 100 % med start omgående. Arbetstiden är varierande. Lön, enligt avtal. Provanställning 6 månader.
Märk ansökan: Hovmästare EVN 2017. Bifoga CV med referenser + personligt brev till philip.roslund@eriksberg.nu

För frågor, kontakta vår restaurangchef: philip.roslund@eriksberg.se

På Eriksberg som är ett av norra Europas största vilthägn, finns en unik kombination av avskildhet och naturens närhet. Inom området finns byggnader från fem århundraden som inrymmer bland annat moderna konferenslokaler, hotell, tre restauranger där viltköttet från den egna gården har en central roll i menyerna, vinkällare och gårdsbutik med försäljning av Eriksbergs egna viltprodukter. På gården finns också flera fina konstverk. Vi erbjuder även ett stort utbud av aktiviteter och skräddarsyr upplevelser efter gästens önskemål. Välkommen till en helhetsupplevelse i Livets skafferi – Eriksberg Hotel & Nature Reserve.

 

januari 2019