Event med Tommy Myllymäki

Missa inte att boka in detta!

Boka in matevent med stjärnkocken Tommy Myllymäki* på Eriksberg den 5 oktober 2019. Det blir en gastronomisk upplevelse med Tommy Myllymäki som tillagar en femrätters meny, som serveras i Säteriets restaurang Havsörnen. Begränsat antal platser, så missa inte att boka in detta matevent där det ingår en övernattning i Eriksbergs fina hotell. Vi har även ett fåtal platser utan övernattning, kontakta oss för mer information. 

Pris från 3 820 kronor per person för logi i dubbelrum i Dammvillan. I paketet ingår tillgång till relaxavdelning, fördrink, femrätters meny, vinpaket, logi en natt samt frukostbuffé. 
Våra hotellgäster har 10 % rabatt i Eriksbergs gårdsbutik, från och med incheckning till och med avresedagen. Gäller viltprodukter och souvenirer (avser inte produkter från Kullaro).

Ni kan boka direkt här på sidan, välj BOKA RUM här ovanför. Ni kan även kontakta oss på reception@eriksberg.se eller 0454-56 43 30. Vi tillämpar förskottsbetalning när ni bokar eventet med Tommy Myllymäki. 
Vänligen anmäl eventuell matintolerans eller matallergi i god tid inför ert besök, för att vi ska kunna motsvara era förväntningar.

* Under dagen har vi även ett viltmatsymposium där bland annat Tommy Myllymäki föreläser om Mina tankar kring viltmat. Viltmatsymposium kostar 395 kronor per person och bokas separat. Läs mer här: https://eriksberg.se/sv/node/1051

Femrätters meny tillagad av team Tommy Myllymäki:

  • Choux Craquelin med crème på fågellever och körsbärs coulis
  • Tartar på dovhjortsinnanlår med löjrom från Kalix, brynt smör, pepparrot och granolja
  • Inbakad varm paté på Vildand med pistagenötter, tryffelsky samt bittra blad
  • Dovhjortsrygg  med bakad rödbeta, gräddstekt höstsvamp o fönsterlav
  • Bakat äpple med citrontimjan, maräng, mandelkaka och crème på syrad mjölk och grädde

november 2019