Dryckes- och matsafari

Dryck och mat i kombination

Sommarens surölsfestival utökar och byter samtidigt namn till Eriksbergs dryckes- och matsafari. 
− Vi vill visa bredden eftersom vi jobbar med så mycket mer än bara öl och kommer att bjuda hit samarbetspartners både med dryck och mat i olika format som passar fint till diverse drycker, säger Philip Roslund, sommelier på Eriksberg Hotel & Nature Reserve.
Eriksbergs dryckes- och matsafari hålls den 28 och 29 juni 2019 och arrangeras tillsammans med Lennart Johansson, från Constant Companion. Det är öppet på fredagen från klockan 17.00 och på lördagen från klockan 12.00. Fri entré. 

Dryckes- och matsafari hålls i Ladan och några av utställarna är Faråkra Hantverksbryggeri, Nättraby Kvartersbryggeri, Brygghus 19, Klackabacken, Johannishus Bryggeri, Constant companion, Enjoy wine & spirits, Äppelboden, Vingården stora Boråkra, Om.Duovin, Framtida Bruk Gårdsmejeri och Eriksberg.
Smakprovsbiljetter finns att köpa på plats och kostar 25 kronor/styck. Åldersgräns 18 år. 

Under Eriksbergs dryckes- och matsafari kommer vi att ha grillkvällar med helgrillat vildsvin. För den som vill finns även möjlighet att köpa till entré för att köra runt med egen bil i safariparken och titta efter de vilda djuren.

För mer information, kontakta oss på 0454-56 43 30 eller reception@eriksberg.se 

 

mån tis ons tors fre lör sön
29
30
1
2
3
4
5
 
 
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2