Dryckes- och matsafari

Dryck och mat i kombination

Missa inte Eriksbergs dryckes- och matsafari den 28 och 29 juni 2019. Det är fri entré till dryckes- och matsafarin som hålls i Ladan på Eriksberg och är öppen på fredagen 17.00-21.00 och på lördagen 12.00-21.00.

På lördagen kommer Malin Derwinger att finnas på plats. Få i Sverige är så kunniga inom öl som Malin, hon är en av två Certified Cicerone® i Sverige, öldomare, utbildare med mera och har en bred kunskap om ölvärldens alla områden. Hon kommer att hålla två provningar med Sydsveriges fantastiska ölsortiment. Dessutom finns hennes make, Emanuel Derwinger, på plats under dagen och kan svara på frågor om vin och sprit. Provningarna hålls på lördagen klockan 15.00 och 18.00 och kostar 150 kronor per person. Välkommen att boka på reception@eriksberg.se eller 0454-56 43 30. Det går även att köpa biljett på plats.

Dryckes- och matsafari arrangeras till sammans med Lennart Johansson, från Constant Companion och några av utställarna är Faråkra Hantverksbryggeri, Nättraby Kvartersbryggeri, Brygghus 19, Klackabacken, Constant companion, Enjoy wine & spirits, Äppelboden, Vingården stora Boråkra, Om.Duovin, Stora Horns vingård, Pilsnerimport, Råå bryggeri, Framtida Bruk Gårdsmejeri, Ward Wines, Johannishus Bryggeri som även har med charkprodukter, Orranäs*, Widowmakers BBQ, Blekinge Kafferosteri och Eriksberg. Smakprovsbiljetter till dryckerna finns att köpa på plats och kostar 25 kronor/styck. Åldersgräns 18 år. 

Under Eriksbergs dryckes- och matsafari kommer vi att ha grillkvällar med helgrillat vildsvin. För den som vill finns även möjlighet att köpa till entré för att köra runt med egen bil i safariparken och titta efter de vilda djuren.

För mer information, kontakta oss på 0454-56 43 30 eller reception@eriksberg.se 

* Boel Dahlberg, Orranäs Gårdsmejeri och diplomerad Fromager genom Restaurangakademien, kommer att ha osttallrikar till försäljning under fredagen.Vill man köpa med sig ost hem, går det också bra.

oktober 2019