Lagutveckling för konferenser

"En tidig höstmorgon, med frost i gräset, strålande sol och spegelblankt hav, träffades vår regionala ledningsgrupp på Eriksbergs Hotel & Nature Reserve i Blekinge. Två och en halv dagar med lagutveckling låg framför oss. Dagar då vi som grupp fick utmana oss, dagar då var och en fick flytta sig utanför sin komfortzon. Vi upplevde fantastisk natur med både skog, hav och vilda djur, underbart god mat, skratt och reflektion. Utan Mats engagemang och kunskap, samt Eriksbergs enastående anläggning hade vi aldrig fått denna unika upplevelse. Vi kan varmt rekommendera både Mats från Utveckling o Äventyr samt Eriksberg för framtida möten och äventyr". Christel Petersen, regioncontroller, Bravida region väst"

Behöver ert team en uppstart/kickoff/nytändning efter en omorganisation, eller inför ett större projekt och utmaning som väntar? Greppa då den unika möjligheten att under 2-3 dagar genomföra lagutveckling med ert team på Eriksberg Hotel & Nature Reserve.

Området som ni kommer att spendera er tid vid ligger helt avskilt från övriga delar och aktiviteter på Eriksbergs vilthägn. Ni kommer både att vara i naturen och terrängen vid säkerhetsvillan/Lily Croft samt vid Alböle sunds sydligaste del i skärgården. Platserna ligger vackert vid den södra delen av vilthägnet och skärgården.

Vi tar med oss förstklassig mat från köket från Eriksberg, som vi sedan tillagar på kök eller vid öppen eld ute i naturen. I alla upplägg ingår förstklassig utrustning och ledning av aktiviteterna och momenten. Vi tar även bilder med professionell fotograf om ni som gäst önskar det.

Målsättningen med dagarna bygger på att ni som team ska skapa samhörighet, förståelse för varandra, se nya egenskaper hos varandra och er själva. Alla deltagare kommer att utmanas både mentalt och fysiskt, och alla i teamet måste hjälpas åt för att lösa de olika uppgifterna. Syftet är bland annat att skapa en anda ”vi gjorde det här, vi klarade det här!”, som ert team kommer att ha nytta av i framtida utmaningar i ert företag.

Deltagarna kommer även att genomföra teamutvecklande övningar tillsammans, där både friskvård och upplevelse kombineras på samma gång. Detta genererar en gemensam ”anda/upplevelse” som blir en styrka för personalen att använda i normala arbetsdagen, exempelvis vid snabba tidsförhållanden inför deadline i olika projekt. Ovanstående är viktigt för att förstå hur ett bra och starkt team bildas och utvecklas.
Vi kan ha ett lugnt och betraktande tempo eller fartfyllt och utmanande. Upplägget skräddarsys utifrån era förutsättningar och önskemål, för att nå era mål och önskad effekt.

Kontakta oss för mer information på 0454-56 43 30 eller reception@eriksberg.se

november 2019