Eriksberg deltar i Krogveckan

Tre veckors krogfest

För andra gången deltar Eriksberg i Krogveckan, som är ett evenemang där restauranger erbjuder lite billigare restaurangbesök med on-linebokning. Flera restauranger i Sverige går samman för att erbjuda matgäster att avnjuta specialkombinerade tvårätters menyer.
Under perioden 25 januari-10 februari 2019*, med ankomst mellan klockan 18 och 20, erbjuder Eriksberg en tvårätters middag för 300 kronor per person. Dryck tillkommer. Det går att köpa till dessert på plats.

  • Vildandspaté, picklade senapsfrön, saltgurka, kapris, plommonchutney och fruktbrödskrutong.

  • Innerfilé av vildsvin serveras med potatispuré smaksatt med prästost och rökt fläsk, inlagt päron, bakad rödbeta, timjanssky och friterad grönkål.

Krogveckan arrangeras av Bookatable. Bokning av bord görs via deras webbsida och kommer att öppnas i januari 2019.

* Gäller enbart de kvällar när restaurangen är öppen. Ni kan se i vår kalender aktuella datum.

januari 2019