Eriksberg höstmys

Avkoppling mitt bland det vilda

Unna er lite lyx, med god mat och avkoppling mitt bland det vilda på Eriksberg under hösten, som är en fantastisk tid med vackra färger i naturen och hög och klar luft.
Efter att ni har checkat in i ert fina hotellrum har ni möjlighet att koppla av i relaxavdelningen med bastu och utomhusjacuzzi. Njut av den vackra utsikten över Savannen, kanske får ni se några av de vilda djuren och en havsörn som svävar uppe i luften. På kvällen serveras en trerätters middag som våra duktiga kockar har tillagat med kärlek.
Efter en god natts sömn i ert fina hotellrum väntar en god frukostbuffé. På vägen hem, rekommenderar vi er att besöka vår gårdsbutik Outdoor Eriksberg, där ni har möjlighet att köpa viltprodukter och fina presentartiklar.  

I Eriksberg höst ingår logi en natt, trerätters middag, tillgång till relaxavdelning och frukostbuffé. Dryck tillkommer.
Våra hotellgäster har även 10 % rabatt i Eriksbergs gårdsbutik, från och med incheckning till och med avresedagen. Gäller viltprodukter och souvenirer (avser inte produkter från Kullaro).

Pris per person i dubbelrum:
Från 1 995 kronor i Dammvillan. 20 % rabatt från natt två.
Från 2 295 kronor i Mahravillan/Safarivillan. 20 % rabatt från natt två.

Ni kan boka direkt här på sidan genom att välja BOKA RUM här ovanför. Ni kan även boka via 0454-56 43 30 eller reception@eriksberg.se
Vänligen observera att när safariparken är stängd för säsongen för besökare inte köra runt med egen bil. 

oktober 2019