Fira julafton på Eriksberg

Skäm bort er med en jul utan stress!

Skäm bort er med en jul utan stress och fira julafton tillsammans med oss här på Eriksberg. Koppla av i våra stämningsfulla och vackra miljöer medan vi lagar julmaten och skämmer bort er med ett välfyllt julbord mitt på dagen, tvårätters middag, sköna sängar och en stor frukostbuffé.

Ni ankommer till Eriksberg runt lunchtid den 24 december 2019 och möts av dofterna av glögg och pepparkakor. När ni har checkat in i ert fina hotellrum väntar ett välfyllt julbord som våra duktiga kockar har tillagat med kärlek.
Under eftermiddagen kan ni koppla av och ta det lugnt i relaxavdelningen med bastu och utomhusjacuzzis och bara njuta av stillheten. Framemot kvällen serverar vi en tvårätters middag. Efter en god natts sömn väntar en härlig frukostbuffé och ni kan lämna Eriksberg fyllda med härliga minnen och nya intryck.

  • Fira jul en natt: Pris per person från 2 725 kronor. I priset ingår julbord, tillgång till relaxavdelning, tvårätters middag, logi en natt med del i dubbelrum i Dammvillan samt frukostbuffé. Dryck tillkommer.

Utöka upplevelsen med ankomst den 23 december och vakna upp julaftons morgon på Eriksberg. Efter att ni har checkat in i ert fina hotellrum väntar välkomstfika och därefter har ni tillgång till relaxavdelningen. Under kvällen serveras en tvårätters middag som våra duktiga kockar har tillagat med kärlek. På julafton vaknar ni upp till en härlig frukostbuffé och kan under förmiddagen koppla av i relaxavdelningen. Vid lunchtid fortsätter ni enligt ovanstående program som gäller för fira jul en natt.  

  • Fira jul två nätter: Pris per person från 4 525 kronor: I priset ingår välkomstfika, tvårätters middag x 2, julbord, tillgång till relaxavdelning, logi två nätter med del i dubbelrum i Dammvillan samt frukostbuffé. Dryck tillkommer.

Ni kan boka direkt här på sidan, välj BOKA RUM här ovanför och det paket som ni vill boka.
Ni når oss även via 0454-56 43 30 eller reception@eriksberg.se

Välkomna till en helhetsupplevelse!

oktober 2019