Julbord med övernattning

Julstämning på Eriksberg

När vintermörkret lägger sig är det härligt att ha någonting att se fram emot. Kombinera årets viltjulbord med en övernattning i Eriksbergs fina hotell. Vi erbjuder förmånliga julpriser med unikt boende bland vilda djur. Efter att ni har checkat in i ert fina hotellrum kan ni ta det lugnt och koppla av i vår fina relaxavdelning med bastu och utomhusjacuzzis. Härifrån har ni en fantastisk utsikt över Savannen/Remmarna där de vilda djuren brukar vara synliga.

Därefter är det dags att njuta av årets viltjulbord som våra duktiga kockar har tillagat med kärlek. Flera av delikatesserna som dukas upp i våra vackra miljöer, kommer från Eriksbergs
egna vilthägn eller närområdet. Mätta och belåtna väntar en god natts sömn i ert fina hotellrum och när ni vaknar upp till en ny härlig dag, kan ni njuta av Eriksbergs frukostbuffé.

Årets viltjulbord har premiär den 22 november 2019. Vissa fredagar och lördagar har vi underhållning med Johan Harding som spelar stämningsfull pianomusik.

  • Julbord med övernattning vardagar: Pris från 1 985 kronor per person i dubbelrum i Dammvillan. I priset ingår relaxavdelning, viltjulbord, logi och frukost.
  • Julbord med övernattning fredagar och lördagar när vi har musikunderhållning: Pris från 2 110 kronor per person i dubbelrum i Dammvillan. I priset ingår relaxavdelning, viltjulbord med musikunderhållning, logi och frukost.  

Ni kan boka direkt här på sidan genom att välja BOKA RUM här ovanför. Välj Paket & Erbjudanden. Ni kan även boka via reception@eriksberg.se eller 0454-56 43 30.