Kronhjortsbrunst

Upplev kronhjortarnas mäktiga brölande

September är en mycket vacker tid på Eriksberg, naturen är i höstskrud och kronhjortarnas mäktiga brölande hörs från olika platser runt om i viltparken. Vill ni också uppleva detta har ni möjlighet den 14 september 2019, då vi tillsammans med en av våra duktiga guider åker runt i en buss och lyssnar till kronhjortarnas brölande. Vi stannar vid kända brunstplatser och får även se några av de mäktiga handjuren. Under kvällen serveras en trerätters middag, som våra duktiga kockar har tillagat med kärlek. I detta erbjudande ingår även logi en natt med del i dubbelrum. 

Program:

  • 15.00: Incheckning och fika.
  • 16.30: Samling och genomgång/information.
  • 17.00–18.30: Guidad tur i parken.
  • 19.00: Trerätters middag.

Pris per person från 2 975 kronor. I priset ingår fika vid ankomst, guidning i parken, tillgång till relaxavdelningen med bastu och utomhusjacuzzis, trerätters middag, logi en natt med del i dubbelrum och frukostbuffé. Dryck tillkommer.
Våra hotellgäster har även 10 % rabatt i Eriksbergs gårdsbutik, från och med incheckning till och med avresedagen. Rabatten avser viltprodukter och souvenirer, inte produkter från Kullaro. 

Vänligen anmäl eventuell matintolerans eller matallergi i god tid inför ert besök, för att vi ska kunna motsvara era förväntningar.

Välkomna till en upplevelse mitt bland det vilda!

november 2019