Nyår på Eriksberg

Nyårsfirande bland det vilda

Fira in det nya året med att ta del av allt det goda Eriksberg Hotel & Nature Reserve har att erbjuda. Även i år tar vi tillvara på vår vackra natur- och viltpark och erbjuder våra nyårsgäster att exklusivt köra en safaritur i safariparken, med möjlighet att se en del av parkens vilda djur med vinterpäls. 
Efter att ni har checkat in i ert fina hotellrum, kör ni i egen bil (i samlad trupp) ut till Utsikten för att njuta av utsikten över vackra Mahraviken, medan en av våra guider berättar om djuren och naturen. 
När vi är tillbaka i Säteriet serveras välkomstfika och ni kan koppla av i vår fina relaxavdelning, med utsikt över Remmarna/Savannen, innan kvällens firande inleds. För program se nedan.
Efter en god natts sömn vaknar ni upp till en ny härlig dag och efter en dignande frukostbuffé lämnar ni Eriksberg fyllda av nya intryck och härliga nyårsminnen!

Nyårsprogram 31 december 2019:

● Kl 14.00: Incheckning i ert hotellrum.
● Kl 14.30: Safaritur* i parken med egen bil (vi kör i samlad trupp).
● Kl 16.00: Vi serverar kaffe och något sött. Därefter finns det tid att koppla av i relaxavdelningen med bastu och utomhusjacuzzis. Baren är öppen och det finns möjlighet att köpa till ölkorv, viltsnacks, dryck med mera.
● Kl 19.00: Välkomstdrink och tilltugg serveras i relaxen.
● Kl 20.00: Femrätters nyårssupé.
● Kl 22.45: Kaffe och avec finns till försäljning i loungen och relaxavdelningen. 
● Kl 23.50: Ett glas champagne serveras innan tolvslaget.
● Kl 24.00: Eldkorgar tänds för att fira in det nya året.
Baren är öppen fram till klockan 01.00.

Med reservation för ändringar.

Pris från 3 445 kronor per person med del i dubbelrum i Dammvillan. I priset ingår safaritur, relaxavdelning, eftermiddagsfika, välkomstdrink och tilltugg, femrätters middag, ett glas champagne, del i dubbelrum samt frukostbuffé. Övrig dryck tillkommer. Våra hotellgäster har även 10 % rabatt i vår gårdsbutik på souvenirer och viltprodukter (avser inte produkter från Kullaro). 

För att boka och mer information 0454-56 43 30 eller reception@eriksberg.se
Ni kan även boka direkt här på sidan genom att välja BOKA RUM här ovanför, välj paket. Vi tillämpar förskottsbetalning när ni bokar nyårspaketet på Eriksberg. 

Välkomna till en helhetsupplevelse!

* Kan ställas in beroende på väderlek.