Midsommar bland det vilda

Eriksberg Midsummer

Njut av god mat och härliga Eriksberg under midsommar, då är det full fart i naturens barnkammare och de röda näckrosorna har börjat blomma.

Ni ankommer den 22 juni 2018 och inleder med en härlig midsommarlunch. Därefter har ni möjlighet att checka in i ert fina hotellrum. Under eftermiddagen* kan ni ta det lugnt i relaxavdelningen med bastu och utomhusjacuzzis, samt avnjuta midsommarfika med jordgubbar. Under kvällen serveras en grillmeny i restaurang Havsörnen, med tillgång till den härliga terrassen med utsikt över Remmarna/Savannen, där de vilda djuren brukar vara synliga.

Efter en god natts sömn, väntar en mättande frukostbuffé. Ni har därefter möjlighet köra en tur i safariparken och titta efter de vilda djuren som vandrar fritt omkring tillsammans, innan det är dags att lämna Eriksberg, fyllda av massor av nya intryck.

Pris från 2 585 kr per person med del i dubbelrum i Dammvillan. Dryck tillkommer.
I Eriksberg Midsummer ingår: Midsommarlunch, eftermiddagsfika, tillgång till relaxavdelning, grillmeny, logi en natt, frukostbuffé samt entré till safariparken den 23 juni. Dryck tillkommer. Våra hotellgäster har även 10 % rabatt i Eriksbergs gårdsbutik, från och med incheckning till och med avresedagen. Gäller viltprodukter och souvenirer (avser inte produkter från Kullaro eller Chevalier).

Boka direkt här på sidan genom att välja Boka Rum här ovanför, ni kan även kontakta oss på 0454-56 43 30 eller reception@eriksberg.se

* För er som vill ha ett mer traditionellt firande anordnar Märserums IF ett mycket trevligt event på idrottsplatsen varje midsommar. Från klockan 15.00 är det tävlingar, lotterier, dans vid midsommarstången och servering. Idrottsplatsen ligger cirka 3 kilometer från Eriksberg. 

Välkomna till Eriksberg - När borta är som bäst!

januari 2019