Midsommar bland det vilda

Fira midsommar på Eriksberg

Njut av god mat och härliga Eriksberg under midsommar, då är det full fart i naturens barnkammare och de röda näckrosorna har börjat blomma.

Ni ankommer den 21 juni 2019 och inleder med en härlig midsommarlunch. Därefter har ni möjlighet att checka in i ert fina hotellrum. Under eftermiddagen* kan ni ta det lugnt i relaxavdelningen med bastu och utomhusjacuzzis, samt avnjuta midsommarfika med jordgubbar. Under kvällen serveras en grillmeny i restaurang Havsörnen, med tillgång till den härliga terrassen med utsikt över Remmarna/Savannen, där de vilda djuren brukar vara synliga. Efter en god natts sömn, väntar en mättande frukostbuffé.
Ni har möjlighet köra runt i safariparken från klockan 12.00 både 21 och 22 juni och titta efter de vilda djuren som vandrar fritt omkring tillsammans i den vackra naturen. 

Pris från 2 925 kr per person med del i dubbelrum i Dammvillan. Dryck tillkommer.
I Eriksberg midsommar ingår: Midsommarlunch, eftermiddagsfika, tillgång till relaxavdelning, grillmeny, logi en natt, frukostbuffé samt entré till safariparken. Dryck tillkommer. Våra hotellgäster har även 10 % rabatt i Eriksbergs gårdsbutik, från och med incheckning till och med avresedagen. Gäller viltprodukter och souvenirer (avser inte produkter från Kullaro).

Boka direkt här på sidan genom att välja Boka Rum här ovanför, ni kan även kontakta oss på 0454-56 43 30 eller reception@eriksberg.se

* För er som vill ha ett mer traditionellt firande anordnar Märserums IF ett mycket trevligt event på idrottsplatsen varje midsommar. Från klockan 15.00 är det tävlingar, lotterier, dans vid midsommarstången och servering. Idrottsplatsen ligger cirka 3 kilometer från Eriksberg. 

Välkomna till Eriksberg - När borta är som bäst!

oktober 2019