Eriksberg Finest

Unna er något alldeles extra!

Vill ni unna er något alldeles extra, ska ni boka in Eriksberg Finest. När ni har checkat in i ert fina hotellrum har ni tid att koppla av i vår fina relaxavdelning med bastu och utomhusjacuzzi. Under eftermiddagen serveras Eriksbergs charkbricka och champagne och ni kan njuta av den fantastiska utsikten över Savannen/Remmarna, där de vilda djuren brukar vara synliga. På kvällen får ni avnjuta en sjurätters meny som våra duktiga kockar har tillagat med kärlek, och som serveras i våra fina lokaler. Till menyn har vår dryckesansvarige tagit fram en passande dryckesmeny som ni kan köpa till. 

Pris från 3 750 kronor per person. I priset ingår:

  • en halvflaska champagne/rum 
  • Eriksbergs charkbricka
  • sjurätters meny, dryck tillkommer
  • tillgång till relaxavdelning
  • logi med del i dubbelrum i Dammvillan
  • frukostbuffé

När safariparken är öppen ingår även att ni får köra runt med egen bil och titta efter de vilda djuren i den vackra naturen. Våra hotellgäster har 10 % rabatt i Eriksbergs gårdsbutik, från och med incheckning till och med avresedagen. Gäller viltprodukter och souvenirer (avser inte produkter från Kullaro).

För bokning och mer information 0454-56 43 30 eller reception@eriksberg.se
Ni kan även boka direkt här på sidan, välj BOKA RUM här ovanför.
Under BOKA RUM finns även möjlighet att boka Eriksberg Finest med förbetalning och ni får då 10 % rabatt. Paketet är inte avbokningsbart och inte återbetalningsbart. 
Det finns möjlighet att köpa digitala presentkort på en del av våra hotellpaket. Du hittar dem om du klickar på BOKA RUM här ovanför samt väljer presentkort.

Välkomna till en upplevelse bland det vilda - När borta är som bäst!