F&B ansvarig för en fast tjänst

Du söker utveckling, vi erbjuder möjligheter!

Är du kreativ, strukturerad och målmedveten? Vi söker vår framtida F&B till en av Sveriges mest spektakulära arbetsplatser.

Vårt mål är att alltid leverera över kundens förväntan, att alltid vara stolta över vår leverans och att alltid uppmuntra engagemang, nyfikenhet och mod. Nu letar vi efter en ny kollega till vårt team och dess framtida tillväxt. Visionen är att vara ett av norra Europas mest intressanta besöksmål inom naturturism/upplevelser med unik inriktning på F&B. Omsättning ser vi att den kan fördubblas inom några år. Du måste därför ha egenskaper, intresse och erfarenheter som sticker ut.

Rollen som resultatinriktad F&B på Eriksberg Hotel & Nature Reserve innebär att utveckla och driva effektiviteten i ansvarsområdet med fokus på ekonomi och hög kvalité. I rollen ingår även att upprätta budget och budgetuppföljning. Vi gillar starkt driv och prestigelöshet, du har god samarbetsförmåga, framåtanda/gillar förändringsarbete och är en mycket duktig kommunikatör internt som externt. Du kommunicerar både i tal och i text flytande på svenska och engelska, fler språk är meriterande. I tjänsten är det flexibel arbetstid där du lägger upp din tid utifrån företagets behov. Det är en tillsvidaretjänst med provanställning.

Vi ligger mitt i den Blekingska arkipelagen och vi arbetar idag med inriktning mot konferens, privata evenemang, par/grupper och temahelger. Vilt på menyn är den röda tråden. Naturen och djuren är basen i våra upplevelser och vi värdesätter dina intressen i detta. Du söker utveckling, vi erbjuder möjligheter.
Eriksberg ingår i Mellby Gård gruppen. www.mellby-gaard.se

För ansökan och frågor mejla vd Per-Arne Olsson
Sista ansökningsdag 2019-05-31. Intervjuer och uttagningar sker löpande under ansökningstiden.