Som en vild afrikansk lodge mitt i Blekinge

Safari i Nordens största safaripark

Som en vild afrikansk lodge mitt i Blekinge! Det är White Guides beskrivning av Eriksberg Hotel & Nature Reserve, som flera år i rad har utsetts till Blekinges bästa restaurang och i deras nya hotellguide rankas som ett av de bästa hotellen i Sverige som håller exceptionell nivå.
Vill du också uppleva detta! Boka in en hotellövernattning i Nordens största safaripark, där vi erbjuder boende av mycket hög standard. Gemensamt för samtliga hotellrum är att de vilda djuren går som en röd tråd genom inredningen. Från vår relaxavdelning med bastu och utomhusjacuzzis, har ni utsikt över Savannen/Remmarna där de vilda djuren brukar gå och beta. 
Vi erbjuder ett avskilt boende för den som söker andra upplevelser än ett vanligt hotell. På Eriksberg finns en unik miljö, där kontrasterna mellan tidsepoker och stilar skapar en fängslande och levande atmosfär. I en avskild del av det inhägnade området finns Liljetorpet/Lily Croft, en hotelldel som är 750 kvadratmeter och lämpar sig bra för hideaway meetings eller avkoppling med service av högsta klass. Här kan du bada utomhusjacuzzi med utsikt över en egen havsvik. Det bästa av allt är att den vackra naturen med djuren finns med dig överallt!

För bokning och mer information, vänligen kontakta oss på 0454-56 43 30 eller reception@eriksberg.se
Ni kan även boka direkt här på sidan, välj BOKA RUM här ovanför.

Här kan ni läsa mer om våra aktuella hotellpaket>>

Vänligen observera att när parken stänger för säsongen får besökare inte köra runt med egen bil. Från och med april 2018 är vi kontantfria.

Välkomna till en upplevelse mitt bland det vilda!