Fest

Fira hos oss på Eriksberg

Att arrangera en större fest kräver en hel del planering. Vare sig det gäller en privat födelsedag eller ett större företagsevent. Vi hjälper er gärna i planeringen, från start till mål om ni så önskar. För oss är planeringen otroligt viktig för att göra just ert arrangemang till en upplevelse.

Menyerna komponeras av vår duktiga kökschef Jesper Karlsson. För ett helhetskoncept sätts menyerna sedan samman med viner som vår sommelier Philip Roslund, tillsammans med er väljer ur vår vinkällare. Menyer och viner levereras alltid med personlig service, där ni alltid står i fokus för vår omtanke.

Vi har stor erfarenhet av att anordna trevliga tillställningar och våra lokaler lämpar sig för både stora och små sällskap. I Möjligheternas hus har vi plats till 280 sittande gäster. Denna lokal är även ansluten till vår vinkällare, med plats för cirka 20 sittande gäster.
Vill man hålla det mindre och mer personligt har vi även restaurang Havsörnen i Säteriet. Där finns plats för 36 sittande gäster i vår inglasade matsal, med utsikt över Remmarna och de fritt strövande djuren.
Önskar ni ta upplevelsen till en helt ny nivå har vi exklusiva Liljetorpet, som ligger avskilt i en egen havsvik. I restaurang Mahraviken finns plats för 16 sittande gäster, med en underbar utsikt över havet.

Efter er middag, där det vilda samsas med det modernt estetiska, kan vi hjälpa er anordna olika aktiviteter. Kanske vill ni att ett liveband spelar och att möjlighet till dans finns, eller varför inte njuta av vår relaxavdelning med bastu och utomhusjacuzzis och/eller spela ett parti biljard.

Eriksberg har fullständiga rättigheter och vi kan erbjuda full service, tillgång till scen, musikanläggning, I-pod, spotify och så vidare.

Möjligheterna på Eriksberg är oändliga. Att tillsammans med er skapa upplevelser utöver det vanliga, är vårt gemensamma mål.

Välkomna att höra av er till oss för mer information och bokning på telefon 0454-56 43 80 eller event@eriksberg.se