Bröllopsfest

Bröllop - en av livets viktigaste händelser

Här på Eriksberg Hotel & Nature Reserve hjälper vi er att göra en av livets största händelser till ett mycket speciellt tillfälle. För oss är det ett hedrande uppdrag att tillsammans med er planera och se till att er stora dag blir en av livets absoluta höjdpunkter.

Vi erbjuder bröllopspaket där det ingår en koordinator, som tillsammans med er ser till att just er dag blir speciell. Vill ni ha er vigsel på Eriksberg kan den ske på Säteriets terrass med underbar utsikt ner över Savannen/Remmarna, där man ofta kan se djuren beta. Efter vigseln skålar ni tillsammans för det nygifta paret och fortsätter sedan minglet på terrassen.

Bröllopsfest. Vi har en färdiga menyer som våra duktiga kökschefer har tagit fram. 
Eriksberg har fullständiga rättigheter och vi kan erbjuda full service, tillgång till scen, musikanläggning, I-pod, spotify och så vidare. Vi skräddarsyr er bröllopsfest efter era önskemål.

Våra fina hotellrum
Till alla våra hotellrum ingår tillgång till relaxavdelning med bastu och utomhusjacuzzis samt frukost. Vi har 21 hotellrum + 4 rum med enklare standard. I avskilda Lily Croft finns ytterligare 5 rum i särskild prisklass.
Vi samarbetar med First Hotell Carlshamn, där vi kan erbjuda ytterligare rum.

Kontakta oss för offert på mejl wedding@eriksberg.se

Ni står alltid i fokus får vår omtanke. Tillsammans skapar vi en dag att minnas!