Tillaga viltkött med Eriksberg

Laga viltkött med Blekinges bästa restaurang

Missa inte denna fantastiska möjlighet att öka dina kunskaper om hur du bäst tillagar viltkött. Tillsammans med en av Eriksbergs duktiga kockar, som har stor erfarenhet av att tillaga viltkött, varvas praktiska övningar med förevisningar om hur du ska hantera och tillaga viltköttet för allra bästa resultat.  
Ni börjar med samling och genomgång, därefter blir det putsning, tillagning och provsmakning av vildsvin, dovvilt och kronvilt på olika sätt och stekgrader.
Matlagningskurs med viltkött arrangeras vid två tillfällen, 10 februari (fullbokad) och 17 mars (fullbokad) 2018, klockan 13.00-16.00. Vänligen observera att vi har ett begränsat antal platser.

Pris 995 kronor per person. För att anmäla dig, kontakta oss på reception@eriksberg.se eller 0454-56 43 30. 

Välkommen in i köket på Eriksberg!

februari 2018